Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРИВЕЗЛИ МЕДАЛІ Й КУБКИ

Дата: 13.08.2021 20:27
Кількість переглядів: 407

Фото без опису12 серпня спортивна команда нашої громади взяла участь в обласній спартакіаді серед голів, їх заступників та працівників виконавчих комітетів територіальних громад. Змагання проходили у Миргороді. На урочистому відкритті заходу миргородський міський голова Сергій СОЛОМАХА привітав спортсменів та подякував усім, хто веде здоровий спосіб життя і залучає до спорту інших. А голова територіальної організації ГО ВФСТ "Колос" Анатолій ГОЛОВАНЬ повідомив, що переможці увійдуть до складу обласної команди для подальшої участі у всеукраїнській спартакіаді.

 

Показати свою спритність і кмітливість приїхали 28 команд з різних куточків Полтавщини, серед них – 15 учасників нашої Нехворощанської громади на чолі з Віктором ДУБОВИЧЕМ.

 

Спартакіада передбачала змагання з різних видів спорту: волейбол, більярд, дартс, шахи, шашки, гирьовий спорт та товариський футбольний матч. Відтак спортсмени змагалися на різних майданчиках.

 

У підсумку Лідія ПОЛУХІНА виборола ІІ місце з настільного тенісу, Геннадій ДІГТЯР – ІІ місце з цього ж виду спорту. Ліза ШТАНЬКО, яка теж виступала в нашій команді, посіла ІІ місце з шашок, а Юрій ШИМКО – IV місце з більярду. Непогано виступили Іван КРАВЦОВ (шахи) і Наталія РІЙ (дартс).

 

Фото без описуІІІ місце здобули наші спортсмени у змаганнях з вуличного волейболу. Це завдяки Олегу та Лізі БЕРШАКАМ, Олександру САВЧЕНКУ, Геннадію ПЕЛЯКУ та Олександру ШЕРСТЮКУ.

 

За кожну перемогу спортсмени одержали медалі та кубки, тож чимало нагород привезли додому наші учасники спартакіади. Від імені керівництва громади висловлюємо подяку всім, хто захищає спортивну честь Нехворощанщини.

 

До речі, це була перша обласна спартакіада, яку всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» провело серед представників виконавчих комітетів територіальних громад Полтавщини.

 

Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ,
інструктор з фізичної культури
відділу освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь