Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у Неоніли Михайлівни ПАВЛЕНКО 85-річний ювілей.

Дата: 15.08.2021 18:30
Кількість переглядів: 531

Фото без описуНеоніла Михайлівна ПАВЛЕНКО родом із села Білоцерківка колишнього Великобагачанського району. До Нехворощі її сім’я переїхала після Німецько-радянської війни, у 1946-му. Мабуть, не всі нехворощани тепер пам’ятають, що її батько Михайло Васильович ЖУРЕНКО працював лікарем і водночас очолював Нехворощанський райвідділ охорони здоров’я. На жаль, рано пішов з життя.

 

Неоніла закінчила Нехворощанську середню школу. Не тільки гарно навчалася, а й захоплювалася спортом, завжди брала участь у змаганнях районного та обласного рівнів, про що не раз повідомляла місцева преса. Але за професію обрала не спорт, а свій улюблений шкільний предмет – історію. Отож у 1959-му, маючи на руках диплом Харківського університету і направлення на роботу, поїхала вчителювати в Івано-Франківську область. У відпустку щороку приїздила до мами в Нехворощу. Тут і познайомилася з майбутнім чоловіком, який на той час уже викладав фізику в одному з дніпропетровських інститутів. Створивши сім’ю, молоді педагоги жили у місті на Дніпрі, там Неоніла Михайлівна читала історію, там виросли сини Юрій і Сергій. А коли вийшла на заслужений відпочинок, вирішила назавжди повернутися в Нехворощу.

 

Сьогодні у Неоніли Михайлівни ПАВЛЕНКО 85-річний ювілей. З особистим святом її привітали секретар сільської ради Світлана БУГОРСЬКА і депутат СТГ Оксана ШПАК. Від імені голови громади Віктора ДУБОВИЧА та від себе зичили Неонілі Михайлівні здоров’я, бадьорості й довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь