Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у Неоніли Михайлівни ПАВЛЕНКО 85-річний ювілей.

Дата: 15.08.2021 18:30
Кількість переглядів: 519

Фото без описуНеоніла Михайлівна ПАВЛЕНКО родом із села Білоцерківка колишнього Великобагачанського району. До Нехворощі її сім’я переїхала після Німецько-радянської війни, у 1946-му. Мабуть, не всі нехворощани тепер пам’ятають, що її батько Михайло Васильович ЖУРЕНКО працював лікарем і водночас очолював Нехворощанський райвідділ охорони здоров’я. На жаль, рано пішов з життя.

 

Неоніла закінчила Нехворощанську середню школу. Не тільки гарно навчалася, а й захоплювалася спортом, завжди брала участь у змаганнях районного та обласного рівнів, про що не раз повідомляла місцева преса. Але за професію обрала не спорт, а свій улюблений шкільний предмет – історію. Отож у 1959-му, маючи на руках диплом Харківського університету і направлення на роботу, поїхала вчителювати в Івано-Франківську область. У відпустку щороку приїздила до мами в Нехворощу. Тут і познайомилася з майбутнім чоловіком, який на той час уже викладав фізику в одному з дніпропетровських інститутів. Створивши сім’ю, молоді педагоги жили у місті на Дніпрі, там Неоніла Михайлівна читала історію, там виросли сини Юрій і Сергій. А коли вийшла на заслужений відпочинок, вирішила назавжди повернутися в Нехворощу.

 

Сьогодні у Неоніли Михайлівни ПАВЛЕНКО 85-річний ювілей. З особистим святом її привітали секретар сільської ради Світлана БУГОРСЬКА і депутат СТГ Оксана ШПАК. Від імені голови громади Віктора ДУБОВИЧА та від себе зичили Неонілі Михайлівні здоров’я, бадьорості й довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь