Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НАШІ ПРИВІТАЛИ «ЛАСТІВ’ЯТ»

Дата: 22.08.2021 22:43
Кількість переглядів: 489

Фото без описуДрабинівський дитячий колектив «Ластівки», яким керують Людмила ШАМРАЙ і Жанна ОБЛАП, є ровесником української Незалежності, тож нині він теж ювіляр. З нагоди 30-річчя в селі влаштували свято, на якому побували і представники від Нехворощанської громади. З 30-річним ювілеєм «ластів’ят» привітали заступниця голови нашої СТГ Зоя КОРОЛЕНКО та вихованка Будинку дитячої творчості Соня МИХАЙЛИНА. Потім учасники гурту «Віртуози» подарували два номери, а Зоя Петрівна від імені нехворощан передала два великих торти і дві упаковки солодкого напою. Серед гостей свята був і новосанжарський дитячий гурт «Дивосвіт».

 

Наші діти мали можливість провести фото сесію в драбинівському парку, переглянути концертну програму, пригоститися святковою вечерею і смаколиками, порадіти яскравому феєрверку і навіть потанцювати на дискотеці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь