A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

День села Маячка, Губарівка та Рекунівка відсвяткували вчора біля Маячківського Будинку культури.

Дата: 22.08.2021 22:50
Кількість переглядів: 432

Фото без описуЗа годину до початку концертної програми тут вже було людно, адже працювали дитячі гірки, батути, йшла торгівля солодкою ватою, звучала музика, охочі робити селфі юрмилися біля кількох фотозон. Все налаштовувало на святковий лад. А коли почалася урочиста частина, глядачів привітали заступники голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН та Ольга ХОМЕНКО, керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО та голова фермерського господарства «Губарівське» Ілля АЛЄКСАНДРОВ, а також настоятель Свято-Миколаївської церкви Микола ОПАЦЬКИЙ. Крім того, Микола Завезьон вручив подяки від імені виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради землякам, які допомагають розвивати громаду, підтримують свої села, беруть активну участь у громадському житті. А це в тім числі й трудові колективи місцевих школи, дитсадка, амбулаторії, Будинку культури та бібліотеки, тощо. А Ольга Хоменко, вітаючи від імені голови громади Віктора ДУБОВИЧА та депутатського корпусу, вручила сім’ям Володимира Петровича РОЗСОХИ та Ганни Михайлівни ЛИСАК таблички «Краща садиба».

 

Потім ведучі доручили К.Назарьку та І.Алєксандрову покраяти святкові короваї, які діти роздали присутнім.
Здається, нікого зі своїх відомих людей не забули згадати організатори свята: учасників ліквідації аварії на ЧАЕС і воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО і найстарших жителів, а ще ювілярів та ті подружжя, які цьогоріч святкували чи святкуватимуть ювілейні дати з часу свого весілля. Для наймолодших жителів маячківського округу підготували подарунки.

 

Коротка урочиста частина продовжилася великим концертом, підготовленим учасниками художньої самодіяльності не тільки з Маячки, а й сусідніх сіл, тому наприкінці М.Завезьон вручив подарунки керівникам закладів культури Маячки, Нехворощі, Лівенського та Соколової Балки. У фіналі виступив тепер уже відомий далеко за межами нашої громади гурт молодих вчителів, які на прохання земляків ще раз виконали танець, відео з якого «підірвало» Інтернет. Супроводжувався він схвальними вигуками і голосними аплодисментами.

 

Завершилася концертна програма яскравим феєрверком – подарунок від керівництва СТОВ «Говтва», та дискотекою. Водночас усі бажаючі сідали за святкові столи, аби ще раз відчути себе великою, дружною, працьовитою, гостинною маячківською родиною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь