Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СВЯТКУВАЛА СОКОЛОВА БАЛКА

Дата: 23.08.2021 23:35
Кількість переглядів: 455

Фото без описуЧимало глядачів зійшлися вчора до Будинку культури села Соколова Балка на урочистості з нагоди Дня Державного прапора та Дня незалежності. «Україна єдина» - таку символічну назву мав концерт, підготовлений силами місцевих аматорів. Його ведучі Владислав ПРИЛІПКО (в якого, між іншим, це був успішний дебют на соколовобалківській сцені) та Яна ПИЛИПЕНКО озвучували тематичні підводки до кожного номера, згадували про найбільш визначні події, що відбулися у нашій державі упродовж останніх трьох десятиліть, розповідали про найцікавіші місця України. Запропонували вшанувати хвилиною мовчання учасників АТО-ООС, котрі загинули за Батьківщину на Сході країни. А ще запрошували до виступу співаків і танцюристів, які підготували для глядачів-односельців свої найкращі номери. Солісти Олена МАНУЙЛЕНКО, Ірина ЗНАЙКО, Мілана ТКАЧУК, Альвіна ЧАБАН та Вероніка НАРІЖНА, а також вокальний жіночий гурт «Креатив» виконували пісні, а Вероніка ще й зіграла на гітарі. Танцями порадували молодша, середня і старша групи хореографічного колективу «Імпульс», присутні побачили і танець у виконанні хореографа Каріни ХОМЕНКО. Вірші декламували Катерина БЕЗВЕРХА і Максим СУЛІМ.

 

Надали слово заступниці голови СТГ Світлані КАЛІНІЧЕНКО, яка від імені керівника громади Віктора ДУБОВИЧА та від себе особисто привітала земляків з великими державними святами, побажавши миру, достатку і благополуччя у кожній українській родині, та висловила надію, що наші села і наша громада стабільно розвиватимуться і продовжуватимуть свою славну історію.

 

Тривала концертна програма понад годину, потім її учасники-діти одержали від Будинку культури солодкі подарунки. На вулиці малечу чекали розваги – батути й гірки, а старшу молодь – вечір відпочинку під сучасну музику.

 

Маємо нагоду ще раз привітати всю громаду з державними святами і висловити вдячність учасникам художньої самодіяльності за таланти і старанність, Світлані Миколаївні Калініченко – за підтримку і поради, а всім глядачам – за небайдужість до нашої роботи і за те, що прийшли подивитися на виступи юних артистів.

 

Директор Будинку культури
Світлана ЖИТНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь