A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

1 вересня – ДЕНЬ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2021 08:15
Кількість переглядів: 450

Фото без описуДорогі діти, вчителі, батьки, вся нехворощанська громада!
Щиро вітаємо всіх вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

 

Це по-справжньому всенародне святом молодості і надій. Воно стосується насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до рідного краю.

 

Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

 

У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваємося, що ви будете сумлінними і старанними учнями.

 

Для одинадцятикласників цей навчальний рік стане останнім у рідній школі. Бережіть у пам’яті шкільні роки як неоціненний дарунок долі. Бережіть непідвладний плину часу образ вчителя, який навчає кожного з вас не тільки шкільним предметам, а й основам великої науки – життя. Бажаємо усім вам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам тепла й любові!

 

Кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву «школа». І полинуть тоді думки приємні, радісні, і защемить серце, бо згадуєш дитинство, юність, своїх кращих друзів, порадників і наставників – учителів. Щира вдячність вам, шановні педагоги, за самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави і нашої громади.

 

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю,. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

 

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 

З повагою –
голова громади Віктор ДУБОВИЧ
заступники голови
Ольга ХОМЕНКО
Зоя КОРОЛЕНКО
Світлана КАЛІНІЧЕНКО
Микола ЗАВЕЗЬОН

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь