Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ У МАЯЧЦІ

Дата: 02.09.2021 17:17
Кількість переглядів: 588

Для маячківського закладу ЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких сьогоднішнє свято Першого дзвінка особливе не тільки тим, що почався ще один навчальний рік в його історії, а зокрема й тим, що маячківська шкільна сім’я зросла майже на півсотні учнів. Якщо торік школу відвідували 76 дітей, то нині за парти сіли 120, з них 9 першокласників та 11 майбутніх випускників. Не всі вони місцеві, адже відтепер тут навчатимуться двадцять учнів колишнього Лівенського НВК, а також 23 дитини підвозитимуться з Канав. Тож до цього свята педагоги та адміністрація школи, а також керівництво нашої громади готувалися ретельно і заздалегідь: провели ремонт корпусів, завезли нові меблі у класи та пекарську шафу для кухні, проклали з тротуарної плитки доріжки між приміщеннями, встановили на стадіоні нові спортивні тренажери та пофарбували старі споруди, і т.п. А ще доклали зусиль, аби вже в цьому році здешевити харчування дітей. Надалі у планах – будівництво внутрішнього туалету і майдану з сучасної бруківки перед центральним входом у головний корпус.

 

Привітати учнів села Маячка прийшли голова громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступники Ольга ХОМЕНКО і Микола ЗАВЕЗЬОН, а також керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО. Після щирих побажань вони вручили першокласникам подарунки.

 

Як проходило у Маячці свято з нагоди Дня знань, дивіться у відеорепортажі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь