Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШКОЛА МРІЇ, ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ, ПРОЄКТНА ЗАЯВКА!

Дата: 09.09.2021 23:35
Кількість переглядів: 356

Фото без описуСаме ці слова упродовж двох днів стали ключовими для учасників виїзного семінару з написання проєктів шкільного громадського бюджету Полтавської області «ШГБ Camp 2021». Проходив семінар на базі ДЗВО «Ерудит» у с. Потоки Кременчуцького району. Школярів та школярок із 36 громад області навчали розробляти проєкти, заповнювати заявки, співпрацювати з органами місцевого самоврядування.

 

«Для нас запровадження шкільного громадського бюджету є стратегічним планом роботи і взаємодії з молодим поколінням. Такі семінари – етап підготовки, який дозволяє надихнути, навчити дітей, вселити впевненість, що вони зможуть виграти», – говорив перед учасниками голова Полтавської обласної ради Олександр БІЛЕНЬКИЙ.

 

Під час роботи в командах, через гру «UChange ШГБ: школа мрії» учасники семінару моделювали процеси громадського бюджету, проходили всі етапи та спробували заповнювати проєктні заявки. Потім взяли участь у спортивному орієнтуванні та підбили підсумки роботи.

 

У заході взяли участь представниці нашої громади – лідерки учнівського самоврядування Нехворощанської та Соколовобалківської шкіл, Каріна ХАРІНА і Ярина ТКАЧЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь