Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У Соколовобалківському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося офіційне відкриття креативного багатофункціонального, гнучкого та мобільного простору

Дата: 20.09.2021 21:43
Кількість переглядів: 185

Фото без описуМинулого тижня у Соколовобалківському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося офіційне відкриття креативного багатофункціонального, гнучкого та мобільного простору, який дасть можливість дітям змістовно проводити перерви, об’єднуватися у групи за інтересами, а спілкування з учителями набуде невимушеного характеру. Таке середовище зробить перерву радісною та довгоочікуваною.

 

Учениця 11 класу Ярина ТКАЧЕНКО разом з командою однодумців та педагогом-організатором Тетяною ЗІНЧЕНКО підготували проєкт для участі у шкільному громадському бюджеті Полтавської області. За результатами онлайн-голосування проєкт «Мотивуючий простір для щасливих дітей» увійшов до числа переможців. Розділити дитячу радість прийшли батьки та почесні гості. Школярів вітали заступниці голови громади КОРОЛЕНКО Зоя Петрівна та КАЛІНІЧЕНКО Світлана Миколаївна, а також начальниця відділу освіти , молоді та спорту ШЕРСТЮК Ірина Миколаївна.

 

Директорка школи ЗЕМЛЯНА Світлана Борисівна наголосила на тому, що діти не тільки реалізували власні ідеї, а й взяли участь у розподілі коштів місцевого бюджету, побажала учням і надалі писати креативні проєкти та вручила подарунки від Полтавської газонафтової компанії.

 

Лідери самоврядування у своєму виступі дякували голові Полтавської обласної ради БІЛЕНЬКОМУ Олександру Юрійовичу за створення обласної програми «Бюджет участі Полтавської області» та доповнення її напрямом «Шкільний громадський бюджет», а голові громади ДУБОВИЧУ Віктору Олександровичу та депутатському корпусу - за співфінансування.

 

«Нова українська школа – це не тільки ґрунтовні знання, це школа, до якої учні ідуть із задоволенням, бо там прислухаються до їхньої думки , вчать критично мислити, бути патріотами, інноваторами, які уже зараз створюють школу своєї мрії», – підсумувала Тетяна Зінченко.

 

Про все це розповіла сторінка закладу в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/shkola2013/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь