Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРИВІТАЛИ ШАХТАРЯ

Дата: 23.09.2021 16:38
Кількість переглядів: 460

Фото без описуОлександр Гордійович ОЛЕФІРЕНКО – корінний донеччанин. Двадцятирічним юнаком влаштувався працювати на вугільну шахту «Лідієвка» і безперервно 38 років віддав цій важкій і небезпечній роботі. А дружина його родом із с. Шедієве, тож коли обоє вже були на заслуженому відпочинку, вирішили переїхати на Полтавщину, в Нехворощу.

 

«Ми з 1994 року тут, і завдяки цьому стали довгожителями, – посміхається Олександр Гордійович. – На берегах Орілі повітря чисте, свіже; а над Донецьком, було, як глянеш з літака, то місто ніби в тумані. Там же заводи, фабрики, шахти, терикони, і все димить цілодобово. Моїх ровесників уже давно немає, а я радий, що живу в цьому селі. Оце вже й до 85-річчя дожив…».

 

«Чотирьох онуків і чотирьох правнуків ми діждали, – приєднується до розмови дружина Раїса Андріївна. – Син Юрко рано пішов за Межу, але тут поруч донька Ірина, вона у школі працює. Всі навідуються до нас. Оце ось сестра моя Ольга Андріївна приїхала із Шедієвого, і наша перша помічниця зайшла до хати – Катя ЖОРНЯК з центру надання соціальних послуг. Словом, без уваги не буваємо…».

 

Раді старенькі, що голова громади Віктор ДУБОВИЧ і його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО приїхали привітати Олександра Гордійовича з 85-річчям. «Я скільки живу, а ніколи ще не приймав поздоровлення від керівників, – розчулився ювіляр. – Наказ не хворіти і ще довго жити буду виконувати!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь