Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 26.09.2021 16:46
Кількість переглядів: 278

Фото без описуВідповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629, в якій затверджено державну цільову соціальну програму розвитку дошкільної освіти, визначено, що це свято відзначається щороку в останню неділю вересня. Святкування було започатковане з метою піднесення престижності професії вихователя дошкільного навчального закладу.

 

Найбільш відповідальним і важливим періодом у житті кожної людини є період дошкілля. Саме в цей час закладаються основи дбайливого ставлення до природи, зацікавлення навколишнім світом, відданості та шанування своєї Батьківщини. Крім цього, вихователі дитячих садочків закладають в кожній дитині зерно адекватного сприйняття світу, бережливого ставлення до свого здоров’я, навчають морально-етичним нормам та сприяють формуванню особистості. Тому вихователь – це професія високого покликання, яка вимагає глибокої любові до своєї справи та до дітей.

 

Тож шановні працівники дошкільних навчальних закладів нашої громади! Дякуємо вам за те, що ви даруєте нашим малюкам своє тепло, турботу й ласку. Дякуємо за ваше безмежне терпіння, душевну доброту й тактовну мудрість. Бажаємо, щоб у ваших домівках завжди була така ж тепла та сприятлива обстановка, як у стінах вашого улюбленого дитячого садка. Нехай у вас у житті будуть лише сонячний настрій, відмінне здоров'я та нескінченне благополуччя. Зі святом!

 

Голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь