Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СВЯТО У ЛІВЕНСЬКОМУ

Дата: 27.09.2021 16:58
Кількість переглядів: 289

Фото без описуДень села щойно відсвяткувало Лівенське. Захід проходив у сільському Будинку культури, де присутніх зі сцени вітали голова громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступник Микола ЗАВЕЗЬОН, а також настоятель маячківської Свято-Миколаївської церкви отець Микола ОПАЦЬКИЙ та керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО.

 

«Сьогодні ви святкуєте іменини своєї чудової, дружньої родини, – говорив Віктор Олександрович. – Хочу побажати усім вам, щоб колосилися ваші поля і народжувалися в селі діти. На жаль, сьогодні наші села зазнають демографічної кризи, переживають труднощі. Було б гарно, аби ті, хто підвищує тарифи на газ, подбали і про розвиток сіл, щоб тут відкривалися нові робочі місця, щоб наша молодь не прагнула покидати батьківські оселі. Колись ми дочекаємося такої соціальної політики щодо українського села, а зараз я зичу вам здоров’я вам, благополуччя і миру!».

 

В.Дубович запросив на сцену К.Назарька, аби вручити йому пам’ятні сувеніри – футболку та екоторбинку з логотипом громади. «Я вдячний вам за те, що часто виходячи за рамки соціальної угоди між «Говтвою» і сільською радою, ви допомагаєте в соціальному розвитку сіл, ніколи не ігноруєте наші прохання».

 

У свою чергу Костянтин Петрович теж привітав лівенчан з Днем села і виконав почесне доручення господарів свята – покраяв запашні короваї, які потім роздали на люди.

 

Вітав односельців і Микола Завезьон, вручаючи кращим жителям Лівенського почесні грамоти і подяки. До речі, ведучі концертної програми нагородили і багатьох учасників художньої самодіяльності, які підтримують в селі «вогник культури» і котрі показали глядачам великий концерт з вокальних і танцювальних номерів, який тривав до двох годин. Це підтвердило, що талантів у Лівенському багато. Приємно було дивитися і на малечу в яскравих вишиванках, і на ансамблі дорослих, які придбали чудові сценічні костюми.

 

А продовжилося свято молодіжною дискотекою під «живу» музику та яскравим салютом, подарованим К.П.Назарьком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь