Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні - Всеукраїнський день бібліотек.

Дата: 30.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 323

Фото без описуЯ від душі вітаю тих, хто працює в бібліотеці зараз і працював у ній колись. Всіх, хто пише і хто читає книги. Всіх, хто не байдужий до долі бібліотек. Адже саме в бібліотеках кожен може віднайти свою точку опори. Сюди приходять за книжками, посидіти в Інтернеті, отримати нові знання й освоїти нові вміння, розважитися, поспілкуватися з друзями, сплатити за комунальні послуги і просто побути наодинці й подумати.

 

Тож вітаю всіх бібліотечних людей зі святом! Бажаю нам усім, щоб кожна бібліотека була сучасною! А це залежить від нас з вами: від влади, від бізнесу, від громади, і насамперед ? від активних бібліотекарів!

 

Дуже приємно чути відгуки на свою адресу від вдячних читачів. Наприклад, дуже позитивно відгукується про бібліотекарів свого села нехворощанка Ольга Яківна Петренко, і передає свої особисті щирі поздоровлення усім працівникам бібліотек, оскільки вважає їхню роботу потрібною, важливою.

 

Маю приємну нагоду щиро привітати колежанок-бібліотекарок нашої громади з професійним святом.

 

Пані Світлано!
Пані Ірино!
Пані Ларисо!
Пані Тетяно!
Пані Оксано!

 

Побажати хочу тільки найщиріших, найтепліших і найдобріших подій в житті! Нехай книга Вашої земної подорожі буде об'ємною і захоплююче цікавою, і нехай в ній не буде місця негативним героям! Бажаю всім Вам міцного здоров'я, гарного настрою та творчих успіхів! Щоб Ваша праця завжди приносила радість і задоволення! Бажаю постійного руху до ще непідкорених вершин Вашої професійної досконалості!

 

Зі святом!
З глибокою шаною та повагою
до всіх друзів бібліотек –
завідувачка КЗ «Публічна бібліотека "
Ірина ШЕЛЕМБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь