Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Першість зі спортивного орієнтування

Дата: 04.10.2021 21:46
Кількість переглядів: 383

Фото без описуНаприкінці вересня у с. Драбинівка відбулася першість Драбинівської громади зі спортивного орієнтування. Участь у ній брала команда і нашої громади. Серед шести команд-учасниць вона посіла друге загальнокомандне місце. Гарні результати показали наші спортсмени Станіслав ГОГУЛЯ та Аня ЖОРНЯК. Після цікавих, насичених емоціями змагань були козацька каша, чай, жваве обговорення результатів.

 

Позавчора ця ж команда нашої СТГ брала участь і в обласному чемпіонаті з-і спортивного орієнтування, що проходив у селі Вельбівка Миргородського району. Тут наші посіли третє загальнокомандне місце.

 

Крім названих вище юних спортсменів також варто назвати інших гравців, які наполегливо захищали честь Нехворощанського громади на обласному рівні. Це Катерина ЛЮБИМСЬКА, Руслана ПАВЕЛКО, Яна ЧУЙКО, Сергій ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ, Владислав ПРИЛІПКО, Аліна СОЛОДКА і Віталій СОЛОДКИЙ.

 

Також велика подяка керівництву громади за наданий транспорт, завдяки чому наші учні-старшокласники мали можливість і позмагатися, і поспілкуватися з ровесниками сусідніх громад.

 

Григорій КАСЯН,
тренер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь