A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Не минуло й кількох тижнів, як зупинку «обідрали».

Дата: 07.10.2021 21:42
Кількість переглядів: 300

Фото без описуЗовсім недавно на так званому «37-му кілометрі», а точніше – біля повороту з траси «Нехвороща-Нові Санжари» до с. Шедієве встановили автозупинку. Щоб людям зручніше було чекати автобуса. Щоб якийсь затишок був для них. Щоб відчували цивілізацію. Бо ніколи там ні лавочки, ні зупинки не було, хоча пасажири стояли майже щодня.

 

І ось маємо те, що маємо, як казав один відомий політик. Не минуло й кількох тижнів, як зупинку «обідрали». Знайшлися ті, хто проти цивілізації і проти будь-якого комфорту для пасажирів. І взагалі, проти добрих справ для людей, але за власне збагачення за чужий рахунок. Хоча злодюжки збагатіли всього на кілька металопрофільних шиферин. Цікаво, чи створять вони їм удома хоч якийсь комфорт, нагадуючи, що обікрали не якогось скоробагатька, а простих людей, які не мають дорогих автомобілів і мусять користуватися громадським транспортом? Якщо совісті нема, то, напевне, крадії відчуватимуть якесь задоволення від свого вчинку.

 

Знайти їх, скоріш за все, не вдасться, бо зупинка стоїть «на семи вітрах», серед степу, і сторожа до неї не приставиш, відеокамеру на неї не причепиш.

 

Хочеться вірити лиш у те, що вчинили цей дрібний злочин жителі не нашої громади, а якісь «мимольотні» дріб’язкові особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь