Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні відбулося друге засідання «Школи молодого лідера громади», участь в якому взяли одинадцятеро старшокласників опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.».

Дата: 08.10.2021 21:52
Кількість переглядів: 534

Фото без описуЦього разу тренінг провела заступниця виконавчого директора Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», координаторка Конвенту Самоврядної Співпраці «Польща-Україна» в Полтавській області Анна КОНДРАТЬЄВА.

 

На початку роботи присутніх привітав голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ. Він підкреслив, що нинішня молодь – це майбутнє держави, і зокрема нашої громади. Тому вже зараз молоді люди повинні цікавитись державотворенням, розуміти економічні та соціальні процеси в суспільстві, брати активну участь у тих змінах, які відбуваються нині. А для того слід набувати відповідні знання. Для того у громаді й започаткували «Школу молодого лідера», де всі бажаючі юнаки й дівчата в ході цікавих дискусій, лекцій, практичних занять зможуть навчитися писати проєкти і втілювати в життя власні ідеї. Віктор Олександрович побажав успіхів та плідної роботи.

 

Потім Анна Вікторівна познайомила з програмою тренінгу, розповіла про пріоритетні проблеми суспільства та актуальні теми для написання проєктів, говорила про можливі суб’єкти подання проєкту, формування бюджету на вирішення конкретної проблеми, і тому подібне. Власне, в ході роботи було охоплено велике коло питань, пов’язаних з написанням проєктів, які за умови реалізації суттєво допомагають громаді чи навіть окремому населеному пункту покращувати життя на визначеній території.

 

У роботі засідання взяла участь заступниця голови громади Ольга ХОМЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь