Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні відбулося друге засідання «Школи молодого лідера громади», участь в якому взяли одинадцятеро старшокласників опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.».

Дата: 08.10.2021 21:52
Кількість переглядів: 528

Фото без описуЦього разу тренінг провела заступниця виконавчого директора Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», координаторка Конвенту Самоврядної Співпраці «Польща-Україна» в Полтавській області Анна КОНДРАТЬЄВА.

 

На початку роботи присутніх привітав голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ. Він підкреслив, що нинішня молодь – це майбутнє держави, і зокрема нашої громади. Тому вже зараз молоді люди повинні цікавитись державотворенням, розуміти економічні та соціальні процеси в суспільстві, брати активну участь у тих змінах, які відбуваються нині. А для того слід набувати відповідні знання. Для того у громаді й започаткували «Школу молодого лідера», де всі бажаючі юнаки й дівчата в ході цікавих дискусій, лекцій, практичних занять зможуть навчитися писати проєкти і втілювати в життя власні ідеї. Віктор Олександрович побажав успіхів та плідної роботи.

 

Потім Анна Вікторівна познайомила з програмою тренінгу, розповіла про пріоритетні проблеми суспільства та актуальні теми для написання проєктів, говорила про можливі суб’єкти подання проєкту, формування бюджету на вирішення конкретної проблеми, і тому подібне. Власне, в ході роботи було охоплено велике коло питань, пов’язаних з написанням проєктів, які за умови реалізації суттєво допомагають громаді чи навіть окремому населеному пункту покращувати життя на визначеній території.

 

У роботі засідання взяла участь заступниця голови громади Ольга ХОМЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь