Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У Нехворощанському Будинку культури нещодавно завершився концерт до Дня українського козацтва, Дня захисників України та Покрови Пресвятої Богородиці, підготовлений творчими колективами цього закладу, а також будинку дитячої та юнацької творчості.

Дата: 13.10.2021 23:45
Кількість переглядів: 363

Фото без описуЯк завжди, чудові номери показали танцювальні колективи, гарно виступили наші співаки і співачки. «Родзинкою» концерту був конкурс на спритність, кмітливість і витривалість. Звісно, проводився він серед чоловіків, які довели, що є справжніми козаками. Весело було і учасникам, і глядачам.

 

Насамкінець присутніх привітала заступниця голови громади Ольга ХОМЕНКО, яка побажала захисникам і захисницям здоров’я і миру. «Хай це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою, надихає мудрістю, терпінням та радістю бутя» - говорила Ольга Станіславівна і висловила подяку усім учасникам концерту, який подарував гарний настрій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь