Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЦІКАВА ЕКСКУРСІЯ ДО СТОЛИЦІ

Дата: 19.10.2021 18:20
Кількість переглядів: 409

Здійснили її сімнадцятеро старшокласників Нехворощанської, Маячківської та Соколовобалківської шкіл. А допоміг їм реалізувати давню мрію – побувати в епіцентрі політичних баталій, тобто у стінах Верховної Ради, – народний депутат України Костянтин Іванович КАСАЙ Konstantin Kasai.

 

Екскурсію всередині приміщення провела співробітниця апарату ВР Анна Вадимівна, котра розповіла історію будинку парламенту, спорудженого у 1939 році. Діти з великою цікавістю розглядали картину О.Кулакова «Державотворення», на якій зображені депутати Верховної Ради та історичні особи, котрі брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України. Також Державний прапор, який у далекому серпні 1991 року депутати внесли у залу засідань. І Конституцію України, Акт проголошення Незалежності, що зберігаються під склом, бо стали найціннішими експонатами музею ВР. З ложе преси діти оглянули робочі місця депутатів, де приймаються всі Закони.

 

Фото без описуДалі екскурсія продовжилася вулицями Києва. Діти побували біля центрального входу в Адміністрацію Президента та біля приміщення Кабінету Міністрів, з високої споруди готелю «Київ» мали можливість спостерігати столичні краєвиди, що простягаються аж на лівий берег Дніпра.

 

А як бути в столиці і не пройтися її головною вулицею – Хрещатиком? Або не проїхатися у столичному метрополітені? Все треба встигнути за відведений час! І вони встигли навіть посмакувати у МакДональдзі.

 

Нещодавно діти сіли в автобус і повертаються додому. А ми від імені батьків дякуємо депутату К.І.Касаю за можливість так цікаво провести сьогоднішній день, що надовго запам’ятається. А директору ГПУ «Полтавагазвидобування» Андрію МІСІНЬОВУ та його заступникові із взаємодії з органами влади Павлу КИШКАРУ – за наданий транспорт для здійснення поїздки дітей до Києва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь