Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ОЗЕЛЕНЕННЯ НЕХВОРОЩІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 18.10.2021 18:23
Кількість переглядів: 214

Фото без описуСьогодні бригада з благоустрою знову висаджувала декоративні дерева у центрі села. Тепер узбіччя дороги до будинку культури прикрашатимуть колоновидні туї. Заготовити ямки для їх висаджування допоміг тракторист сільського комунгоспу Яків ЗІНЧЕНКО.

 

А біля дитячого майданчика ростиме куляста махрова яблунька, плоди якої за розміром не більші за ягоди вишні, зате варення з них, кажуть, смачнюче! А головне – яблуня має красиву крону, густо всіяну червоними плодами у період їх дозрівання, відтак є окрасою будь-якого місця відпочинку.

 

Підрощений саджанець яблуні придбала і подарувала нехворощанам заступниця голови громади Зоя Петрівна КОРОЛЕНКО, за що їй окрема подяка.

 

А на останньому фото - та сама ялинка, висаджена кілька днів тому і яка, будемо сподіватися, колись стане головною новорічною ялинкою громади й радуватиме дітвору.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь