Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ДО УВАГИ АБОНЕНТІВ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ!

Дата: 23.10.2021 12:13
Кількість переглядів: 387

Фото без описуНа даний час з усіх абонентів централізованого водопостачання більш як 50 домогосподарств мають заборгованість за спожиті послуги від 500 до 2000 гривень. Є й окремі «рекордсмени», які заборгували до 4 тис. гривень. Тобто ці абоненти не розраховуються за воду впродовж кількох років, хоча послугою користуються. Нині загальна сума боргу таких абонентів становить більше 70 тис. грн., що негативно впливає на господарську діяльність комунального підприємства «Нехворощанський сільський комунгосп», на підготовку водомережі до роботи в зимових умовах.

 

Тому звертаємося до тих із вас, хто має значні суми боргу. Просимо упродовж наступного тижня уточнити в адміністрації комунгоспу суми свого боргу та негайно його погасити. Сплатити можна у касі комунгоспу, а також у відділенні «Укрпошти» або через «Приват-24». Довідки з цих питань можна одержати за телефоном 050-57-27-905 (Пархоменко Світлана Костянтинівна).

 

У разі неможливості провести повний розрахунок за боргами одним платежем, із Вами за Вашою особистою заявою може бути укладено договір про реструктуризацію (розтермінування) заборгованості, при умові часткової оплати боргу.

 

Повідомляємо Вам, що у випадку ігнорування цього звернення, з 15 листопада до господарств усіх боржників, у кого сума боргу становить понад 500 гривень, буде припинятися водопостачання. Крім того, прізвища боржників як можливих призвідців до несвоєчасного обслуговування водогонів будуть оприлюднюватися на інформаційному сайті громади.

 

Тож задля уникнення подібних неприємних ситуацій та недопущення санкцій, наполегливо просимо не зволікати із вирішенням даних проблем і звернутися для отримання роз’яснень, проведення звірок та укладення договорів на реструктуризацію боргу. Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.

 

Очікуємо на Вас і просимо пам’ятати, що від платіжної дисципліни залежить добробут багатьох жителів громади, які користуються водою з централізованої мережі водопостачання.

 

Будь ласка, не накопичуйте боргів!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь