Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ОСІННІ КЛОПОТИ

Дата: 25.10.2021 21:45
Кількість переглядів: 229

Фото без описуМайже завершився падолист. Суха, тепла погода сприяє тому, аби до настання справжніх холодів та снігопадів прибрати парки, закріплені території, місця відпочинку від листя та сухої трави. Жителі Соколової Балки сповна використовують цю можливість. У тому переконався голова громади Віктор ДУБОВИЧ, відвідавши це село і поспілкувавшись із заступницею Світланою КАЛІНІЧЕНКО. «Біля кожного магазину та в громадських місцях уже прибрано, всі клумби приготували до зимування, – розповіла Світлана Миколаївна. – Днями Полтавська газонафтова компанія надала техніку для впорядкування місць тимчасового накопичення твердих побутових відходів. А керівник ТОВ «Сокіл» Владислав Миколайович КИВА на прохання адміністрації школи надав трактор з причепом для вивезення сміття».

 

На шкільному подвір’ї, де старий сад, справді багато листя, його згребли і навантажили на причеп працівники закладу. «У такий період ми регулярно прибираємо закріплену територію, – прокоментувала заступниця директорки Людмила ДЕРЯГА.

 

Оскільки директорки школи Світлани ЗЕМЛЯНОЇ на роботі не було, то Віктор Олександрович говорив про початок опалювального сезону, який цього року затримався через нестабільні ціни на газ та бюрократичну волокиту, з Л.Дерягою та завгоспом Тетяною КАРЮК . «Ми щодня контролюємо температуру в приміщенні школи, – запевнила Людмила Миколаївна та розповіла, які роботи проведено у плані підготовки до зими системи опалення.

 

По дорозі у Нехворощу В.Дубович зупинився біля будівельників, які прокладають нову дорогу. Тут робота «кипить»: чимало спецтехніки і вантажівок, багато людей у спецодязі, вчасно підвозяться щебінь та гарячий асфальт, який відразу ж викладається рівним полотном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь