Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у Нехворощі побувала знімальна група обласного телебачення, яка цікавилася нашим Парком медиків.

Дата: 25.10.2021 22:49
Кількість переглядів: 294

Фото без описуГолова громади Віктор ДУБОВИЧ розповів тележурналістам передісторію того, як у селі почалося відродження медичного закладу. Його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО пригадала, як ще пару місяців тому на цьому місці був пустир, лежали залишки глиняного приміщення (колишнього пологового будинку) та двох вхідних погребів. Тепер ця територія буде окрасою села.

 

«Ми з нетерпінням чекаємо відкриття медичного закладу, де буде комфортно працювати, – говорила завідувачка Нехворощанської амбулаторії ЗПСМ Ольга ШЕВЧЕНКО. – Нам приємно, що молоді насадження назвали Парком медиків; що кожне деревце тут символізує вдячність громади працівникам охорони здоров’я. Будівництво такого громадського місця – це велика подія для нашого села, бо сюди йтимуть не тільки лікуватися, а й відпочивати».

 

«У нас давно склалася ефективна співпраця з Нехворощанською громадою, – розповідала прес-секретар СП «Полтавська газонафтова компанія» Катерина ГУРЕЄВА. – Тому ми з радістю приєдналися до будівництва цього парку, надали техніку для планування території, потім придбали і подарували нехворощанам 25 дорослих саджанців декоративних дерев, які привезли сюди із закритою кореневою системою. Також придбали 540 м. кв. тротуарної плитки для прокладання алей. Для нашої компанії підтримка громад завжди була у пріоритеті».

 

Між іншим, тут уже триває будівництво тротуарів, тож всі заплановані роботи в парку невдовзі завершаться. Далі, як сказав Віктор Олександрович, будемо чекати весни, коли деревця зазеленіють і підуть в ріст, а бригада благоустрою закладе квітники. Отоді парк постане в усій своїй красі, яким хочемо його бачити.

 

До речі, новосанжарка Тетяна ДАВИДЕНКО, яка народилася і виросла у Нехворощі, дізнавшись про закладання на її батьківщині Парку медиків, передала в дарунок насіння квітів ешольції, які обов’язково стануть окрасою цієї території. Спасибі за це Тетяні Павлівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь