A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

Дата: 25.10.2021 23:52
Кількість переглядів: 301

Фото без описуШановні жителі Нехворощанщини!
Усі ми з вами кожного дня чуємо про страшну біду, яка охопила планету – про коронавірус. Хтось реально сприймає всі події, пов’язані з ним, хтось ставиться до будь-якої інформації про коронавірусну хворобу досить скептично, а комусь, на жаль, довелося особисто зіткнутися з найгіршими наслідками, які приніс нам COVID-19. Бо статистика говорить, що за весь час пандемії цей вірус вразив майже три мільйони жителів України, і з них понад 64 тисячі не змогли подолати цю хворобу.

 

Лише упродовж однієї попередньої доби захворіли понад 14 тисяч українців, померли 330 чоловік! У Полтавській області – 76 лабораторно підтверджених випадків захворювання, з них чотири – у колишньому Новосанжарському районі, де одна людина померла.

 

І все це – лабораторно підтверджені випадки, насправді ж таких може бути значно більше, бо люди не завжди звертаються за допомогою до лікарів.

 

Є й інша статистика. Приміром, обласні медики стверджують, що ті, хто перебуває у тяжкому стані, не були щеплені від коронавірусу! А серед тих, хто дослухався до порад медиків і зробив щеплення, лише 2 відсотки переносять хворобу важко. Задумайтесь над цим!

 

Дійсно, щеплення не дає гарантії, що ви не захворієте на COVID-19, але воно гарантує, що цю хворобу ви перенесе набагато легше, ніж може бути без вакцини.

 

Зробити щеплення – це безкоштовна і безболісна процедура. І поки що лише вона здатна захистити нас від тяжких наслідків. Тому шановні земляки! Звертаюсь до кожного з вас із проханням пам’ятати, що здоров’я – то найцінніше, що кожному з нас дала природа, від чого напряму залежить життя загалом і його якість зокрема. Бо ми не можемо насолоджуватися життям, коли хворіємо.

 

Сьогодні наші медики пропонують на ваш вибір чотири види вакцин: Коронавак (CoronaVac), АстраЗенека (AstraZeneca), Пфайзер (BioNTech/Pfizer) та Модерна (Moderna).

 

У Нехворощанській амбулаторії зробити щеплення Коронаваком можна кожного робочого дня з 8-ї до 14-ї години. Щеплення іншими вакцинами проводитиме виїзна бригада новосанжарських лікарів У СЕРЕДУ, 27 жовтня, за таким графіком:

 

об 11.00 год. – у Соколовій Балці
о 12.30 год. – у Нехворощі
о 13.30 год. – у Маячці

 

Скористайтеся цією нагодою! Не зволікайте, доки підступна хвороба не підійшла дуже близько. З усією відповідальністю поставтеся до свого здоров’я!

 

Бережіть себе і своїх рідних!
З повагою – голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь