Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у Нехворощі побували представники Полтавського державного аграрного університету, які провели зустріч з нехворощанами в рамках надання дорадчих послуг територіальним громадам, сільськогосподарським виробникам та сільському населенню.

Дата: 29.10.2021 23:53
Кількість переглядів: 443

Фото без описуЗокрема, доценти кафедри підприємництва і права навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Олександр СЕНЬ і Павло ШВИДЕНКО розповіли про особливості та перспективи ринку землі сільськогосподарського призначення і проблемні питання врегулювання відносин власності на землю в межах територіальних громад.

 

Професори кафедри інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Олександр КАЛЬЯН та Олена КОПІШИНСЬКА говорили про законодавчі особливості передачі прав користування землею територіальною громадою та організацію єдиного інформаційного простору на платформі програмного комплексу «Універсал7:ERP».

 

Доцент цієї кафедри Ігор СЛЮСАР познайомив з перспективними напрямками впровадження смарт-технологій в громадах.

 

У виступі завідувача цієї ж кафедри Юрія УТКІНА йшлося про земельний аудит як частину комплексного плану просторового розвитку громади. А доцент кафедри галузевого машинобудування, інженерно-технологічного факультету Володимир МУРАВЛЬОВ розповів про Центр впровадження Індустрії 4.0 ПДАУ для потреб територіальних громад.

 

Перед початком зустрічі присутніх привітав голова громади Віктор ДУБОВИЧ, а наприкінці його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО подякувала гостям за змістовні розповіді, адже в сучасному світі, який швидко змінюється, дуже важливо вчасно одержати актуальну інформацію від науковців, аби ці знання застосовувати у себе на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь