Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НЕХВОРОЩАНСЬКА ГРОМАДА ПОЧИНАЄ ВПРОВАДЖУВАТИ БЮДЖЕТ УЧАСТІ.

Дата: 08.11.2021 18:50
Кількість переглядів: 286

Фото без описуЗапрошуємо мешканців Нехворощанської громади, в тому числі активістів, молодь, представників організацій громадянського суспільства, комунальних закладів, органів місцевого самоврядування, місцевих депутатів, старост та всіх небайдужих громадян приєднатися до Круглого столу “Бюджет участі Нехворощанської громади”, який відбудеться 10 листопада о 15.00 онлайн.

 

Нагадуємо, що 21 жовтня на XIV сесії VIII скликання Нехворощанська сільська рада прийняла нормативно-правові акти, якими буде регламентуватися процес впровадження та адміністрування бюджету участі в громаді. Вже з середини листопада поточного року мешканці громади зможуть почати подавати проєкти на конкурс бюджету участі, які за результатами голосування та у випадку перемоги будуть реалізовуватися вже наступного, 2022-го року.

 

На Круглому столі ви дізнаєтесь про плани впровадження в Нехворощанській громаді бюджету участі, познайомитесь детальніше з цим інструментом місцевої демократії, історією та практикою його використання в Україні та світі, зможете приєднатися до дискусії стосовно того, як можна зробити процес впровадження бюджету участі ефективнішим саме в вашій громаді щоб він став максимально дієвим, корисним для громади та доступним для кожного її мешканця.

 

Круглий стіл “Бюджет участі Нехворощанської громади” відбудеться онлайн 10 листопада о 15.00 год. Для участі в заході просимо зареєструватися за цією формою https://forms.gle/1WqmcAxKUB76BfsN7

 та приєднуватися за посиланням https://us02web.zoom.us/j/83903837471...

 

Захід буде організовано ГС «Харківський університетський консорціум» в партнерстві з ГО “Агенція локальних ініціатив” в рамках проєкту «Східноукраїнський Хаб партисипації» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

Як зазначив експерт з висвітлення та комунікацій Програми «U-LEAD з Європою» Юрій ІСАЄВ, Нехворощанська громада увійде в історію Полтавщини як ПЕРША, котра запровадила сільський партисипативний бюджет!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь