Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРИВІТАЛИ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 05.11.2021 18:54
Кількість переглядів: 256

Фото без опису«Ваша професія є синонімом доброти і милосердя» – говорила зі сцени Нехворощанського будинку культури ведуча Ірина ДЯЧЕНКО, звертаючись до присутніх у залі глядачів. Тобто до працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», чиє професійне свято припадає на першу неділю листопада. Тож їх запросили сюди, аби привітати, нагородити і вручити подарунки. При цьому називалися такі цифри: торік послугами натуральної допомоги скористалися 810 чоловік, послугами швачки – 759 чол., перукаря – 739 чол., машиніста з прання білизни – 508 чол., робітника з комплексного обслуговування – 765 чол., також 52 мешканця громади скористалися послугами соціального таксі. І це не просто статистика, бо за кожною цифрою – долі людей, які потребують сторонньої допомоги. Для багатьох із них соціальний працівник іноді є тим єдиним місточком, що поєднує з навколишнім світом. «Книги відгуків переповнені подяками на адресу ПОЛІШКА Геннадія Петровича, КОТЕНКО Катерини Федорівни, ЖОРНЯК Аліни Анатоліївни, ПОБЕРЕЖНЮК Світлани Вікторівни, ЗУБОК Валентини Миколаївни та багатьох інших» – звучало у виступі директорки КУ ЦНСП Мирослави РОЖКО. Тому так багато щирих, теплих слів було сказано на адресу тих, хто обрав цю нелегку роботу, кого щодня чекають клієнти. Зокрема і з вуст голови громади Віктора ДУБОВИЧА. Він у своєму виступі зазначив: «Ваша робота завжди на виду, адже щодня ви поспішаєте допомогти тим, кому потрібна ваша допомога. Нерідко навіть трапляється так, що для стареньких дідусів і бабусь ви стаєте ріднішими за їхніх дітей, тому що ваша робота для них украй важлива. І в першу чергу – ваші тепле слово, добра порада, свіжа новина. Хочу з нагоди вашого свята побажати вам терпіння, міцного здоров’я, розуміння і поваги від підопічних. А ще добра і миру вам та вашим сім’ям».

 

Потім Віктор Олександрович вручив подяки соціальним робітникам Наталії Григорівні ПІДДУБНІЙ, Любові Олексіївні ЖОВТІЙ та Інні Миколаївні БАЛАСЬ «за сумлінну працю, високу професійну компетентність, відповідальне ставлення до вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівників соціальної сфери». А Мирославі РОЖКО та головній бухгалтерці ЦНСП Вікторії Володимирівні ШЕВЧЕНКО – Почесні грамоти від Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації.

 

Добрим словом згадала ведуча і колишніх працівниць Центру НСП Валентину Петрівну КИШКУ, Надію Миколаївну СЛІПЧЕНКО, Тамару Яківну ГОНЧАРУК, Валентину Петрівну ЇЖИК.

 

Потім був невеликий концерт, підготовлений учасниками художньої самодіяльності, що став подарунком для винуватців торжества. А насамкінець – колективне фото з керівниками громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь