A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

9 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2021 16:48
Кількість переглядів: 219

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом! Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею, талантами і силою духу ви звеличуєте нашу громаду, примножуєте наші успіхи і досягнення.

 

Сьогодні, у день професійного свята, хочу відзначити керівників наших Будинків культури та клубних закладів, які щоденною працею в ці непрості часи дарують нам святковий настрій. Це Ірина Володимирівна ДЯЧЕНКО, Світлана Петрівна ЖИТНИК, Людмила Іванівна ШАШКОВА, Світлана Богданівна ГЕРАСИМЕНКО, Наталія Петрівна НЕЧАЙ, Людмила Олександрівна ЛЕБЕДИН. Я щиро вдячний їм та їхнім художнім керівникам, їхнім трудовим колективам, а також усім учасникам художньої самодіяльності за безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки, за подаровані святкові заходи.

 

Бажаю всім вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих професійних успіхів, невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі плани, надії та мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує натхнення і творчі перемоги на радість глядачам – жителям нашої громади!

 

З повагою – голова СТГ
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь