A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

З ювілеєм Олену Дмитрівну сьогодні привітали голова громади Віктор ДУБОВИЧ, його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО та адміністраторка відділу ЦНАПу виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Марина РОМАНЕНКО.

Дата: 10.11.2021 19:18
Кількість переглядів: 187

«Працювала і дояркою, і комірницею, і різноробочою – загалом сорок два роки колгоспного стажу. А вдома скільки роботи було? Тримала і корів, і кіз, і поросят, і свиноматку… Як же в селі буз господарства?».

 

Фото без описуТак розповідає про себе жителька Шедієвого Олена Дмитрівна МОШУРА. Всі роки її життя промайнули в цьому приорільському селі. В молоді роки, створивши сім’ю, мріяли побудуватися на горі, але в ту пору цього не дозволяли, тож звели будинок під горою, в затишку від північних вітрів. Тепер тут поменшало хат, проте Олена Дмитрівна не почувається одинокою і не нудьгує, бо має трьох дітей і трьох онуків, а за ними уже і двоє правнуків діждала. Щоправда, всі живуть окремо, але частенько навідуються до світлиці мами, бабусі й прабабусі, яка ще самотужки впорядковує і хату, і двір, і навіть город порає. «Картоплю сама саджаю, і сама копаю» - каже Олена Дмитрівна. А як треба до магазину добратися, то теж неквапом сходить на гору, хоча за плечима у неї вже 85 прожитих літ.

 

З ювілеєм Олену Дмитрівну сьогодні привітали голова громади Віктор ДУБОВИЧ, його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО та адміністраторка відділу ЦНАПу виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Марина РОМАНЕНКО. Вручаючи квіти, бажали ще довго залишатися життєрадісною і бадьорою. Олена Дмитрівна пообіцяла виконувати цей наказ і залюбки сфотографувалася з родичами та гостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь