A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Запрошуємо мешканців громади взяти участь в тренінгу “Написання проєктів бюджету участі”, який відбудеться 19 листопада об 11 годині ранку.

Дата: 15.11.2021 18:05
Кількість переглядів: 241

Фото без описуЗ 15 листопада в Нехворощанській громаді стартував етап подання проєктів на конкурс Бюджету участі - 2022, який триватиме до 15 грудня.
Запрошуємо мешканців громади взяти участь в тренінгу “Написання проєктів бюджету участі”, який відбудеться 19 листопада об 11 годині ранку.
Учасники та учасниці тренінгу обговорять ідеї проєктів, які мають позитивно вплинути на розвиток Нехворощанської громади та добробут її мешканців, розглянуть приклади реалізованих проєктів в рамках бюджету участі інших громад України, ознайомляться з принципами та правилами заповнення бланку проєктної заявки в електронному та паперовому форматах, умовами та методами подання проєктів на конкурс, отримають відповіді на актуальні питання щодо пошуку ідей проєктів, складання бюджету, знаходження необхідної інформації для підготовки заявки, тощо.

Тренінг “Написання проєктів бюджету участі Нехворощанської громади” відбудеться 19 листопада об 11.00 в конференц-залі Нехворощанського будинку культури.

Захід буде організовано ГС «Харківський університетський консорціум» в партнерстві з ГО “Агенція локальних ініціатив” в рамках проєкту «Східноукраїнський Хаб партисипації» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.
U.S. Embassy Kyiv Ukraine
Тетяна Подобінська-Штик #хаб_партисипації #participationhub #нехворощанська_тг #нехвороща #нехворощанська_тг

Меньше

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь