A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОДАРУНОК ЗА АКТИВНІСТЬ

Дата: 16.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 321

Фото без описуРаніше ми розповідали, як на засідання однієї з попередніх сесій прийшли одинадцятикласниці Нехворощанської школи Аліна СОЛОДКА і Каріна ХАРІНА, котра є лідером учнівського самоврядування. Виявивши ініціативу і маючи бажання створити у приміщенні закладу молодіжний простір, вони написали проєкт «Навчаючись – відпочивай», який просили депутатів підтримати. Цей проєкт здобув перемогу і невдовзі у стінах школи з’явиться комфортна молодіжна зона.

 

Аби віддячити дітям за їх активну позицію і стимулювати учнівське самоврядування, керівники громади вирішили подарувати школі телевізор, який доповнить інтер’єр ще й зони відпочинку, яку почали створювати у фойє закладу. Тут вже встановили зручний диван, журнальний столик, виготовили інформаційний банер.

 

Вручаючи подарунок, голова громади Віктор ДУБОВИЧ і його заступниця Ольга ХОМЕНКО привітали старшокласників, подякували за небайдужість до життя школи та рідного села, побажали вдало реалізувати багато ідей та проєктів. «Ви молоде покоління, яке через певний час візьме на себе відповідальність за долю і села, і громади, і всієї країни, – говорив Віктор Олександрович. – Сьогодні ми раді вас підтримати, а завтра ви про нас буде піклуватися, бо такий закон природи. Тому приймайте цей подарунок і нехай він довго служить і радує учнів цієї школи».

 

У відповідь керівниця закладу Тетяна ГРИЦАЙ подякувала гостям від учнівського та педагогічного колективів і висловила задоволення від того, що задум створити зону відпочинку виник спонтанно, перед початком навчального року, і його швидко вдалося реалізувати. «Коли діти під час перерви планують відвідати їдальню, то інколи доводиться чекати черги. Тепер вони не нудьгуватимуть, а з телевізора зможуть у цей час одержати пізнавальну інформацію. Ваш подарунок стане корисним для загального розвитку всіх наших здобувачів освіти».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь