A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ДРУЗІ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.11.2021 16:56
Кількість переглядів: 266

Фото без описуЯк зазначив під час учорашньої сесії голова громади Віктор ДУБОВИЧ, «коли є згуртована команда, в якій люди один одному підставляють плече, то гроші стають другорядним чинником, бо командою можна багато чого вирішити і досягти». Але не тільки команда була запорукою наших успіхів упродовж року. Нам допомагали вирішувати нагальні питання ті, кого сьогодні сміливо можемо назвати нашими друзями. Про них під час звіту теж говорив Віктор Олександрович. Це, звісно ж, депутат Верховної Ради України Костянтин Іванович КАСАЙ, без якого навряд чи вдалося б реалізувати головний проєкт року – реконструкцію приміщення для Центру надання медичних послуг. Невдовзі відбудеться його відкриття. Паралельно змінили і прилеглу територію, збудувавши автостоянку, тротуари та заклавши Парк медиків. До речі, понад 80 саджанців подарував нам Костянтин Іванович.

 

Неодноразово були у нашій громаді лідер партії «Рідне місто» Олександр Васильович УДОВІЧЕНКО та голова Полтавської обласної ради Олександр Юрійович БІЛЕНЬКИЙ. Вони не тільки цікавилися нашими проблемами, відвідували навчальні заклади, а й привозили подарунки.

 

Приїздив до нас і голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Васильович СИНЄГУБОВ, вивчав можливість реконструкції Нехворощанського ДЗО «Сонечко».

 

Не менша вдячність і голові фракції політичної партії «Рідне місто» у Полтавській обласній раді Олексію Григоровичу ЧЕПУРКУ, який теж знайомий з тими питаннями, над якими працює керівництво нашої громади, і допомагає їх вирішувати.

 

Віктор Олександрович говорив і про інших помічників – Полтавську газонафтову компанію, ПАТ «Гірничозбагачувальний комбінат», СТОВ «Говтва», ФГ «Губарівське» і т.д.

 

А вчора до Нехворощі приїхали експерт з висвітлення та комунікацій Програми «U-LEAD з Європою» Юрій ІСАЄВ та депутат Верховної Ради попереднього скликання, заступник директора газопромислового управління «Полтавагазвидобування» Павло КИШКАР. У ході сесії голова громади вручив їм подарунки – такі ж набори з логотипами Нехворощанщини, як і депутатам. Натомість Ю.Ісаєв та П.Кишкар після звіту голови піднесли йому символічний сувенір – керн з глибини 5 тисяч метрів, тобто з тих підземних «сховищ», де залягає природний газ.

 

Виступаючи перед присутніми, Павло Миколайович зазначив, що «в області є всього десять живих громад, які успішно розвиваються, і ваша в тім числі. А «локомотивом» у цій «живизні» є ваш сільський голова. Дякую за те, що ви є, і працюємо далі разом!».

 

П.Кишкаря доповнив Юрій Ісаєв: «Я візьму на себе сміливість заявити, що Віктор Олександрович – один з кращих голів громад області. І не за «піаром», а за кількістю справ, зроблених упродовж року. Я бажаю вам і йому не зупинятися на досягнутому, не зважати на перепони і труднощі, а упевнено йти вперед. І хай наступний рік буде для вас ще успішнішим, а ми вам у цьому допомагатимемо».
Konstantin Kasai Iurii Isaiev


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь