Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

21 листопада – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 21.11.2021 17:29
Кількість переглядів: 206

Фото без описуШановні жителі нашої громади! Щороку в третю неділю листопада ми відзначаємо свято людей, які годують всю країну.

 

Праця аграрія – важка, часом невдячна, примхлива, але вкрай важлива. Це підйоми удосвіта, планування, засівання, постійна турбота за майбутній урожай, жнива і підготовка поля до нового сезону. І так по колу, кожен рік. Але робота аграрія – це ще й неосяжні простори на світанку, золотисті поля пшениці, чисте ранкове повітря, гордість за вирощений врожай і безмежна любов до землі.

 

День працівників сільського господарства – це також свято тих, хто переробляє сільськогосподарську продукцію, доглядає за тваринами, заготовляє корми. Це величезний і потужний комплекс, який працює як єдиний механізм, де кожен працівник важливий.

 

Це свято кожного селянина, який свого часу не подався до міста, а зостався жити в рідному селі, хто доглядає свій сад, порає город та утримує домашнє господарство.

 

Щиро вітаю усіх працівників сільського господарства, усіх жителів сіл Нехворощанської громади з професійним святом. Нехай ваша нелегка праця завжди приносить вам задоволення, збуваються лише позитивні та обнадійливі прогнози, плани перевиконуються, а погода буде привітною. Дякую вам за старанність і працьовитість. Бажаю щастя, процвітання, міцного здоров’я і родинного затишку. Зі святом!

 

З повагою – голова СТГ
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь