Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ОДЕРЖАЛИ ГРАМОТУ

Дата: 24.11.2021 17:52
Кількість переглядів: 187

Фото без описуКожен із нас багато чує про благодійність, та не завжди замислюється й усвідомлює важливість своєї участі в ній. Найефективніший спосіб прищепити дітям справжні цінності – залучати до проєктів та конкурсів, які їм під силу та завдяки яким можна «змінити» світ.

 

Беручи участь в акції «Монетки дітям», усні опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» відчули силу єднання заради досягнення мети. Мінімальний внесок, одна монетка, має вагоме значення.

 

Завдяки спільним зусиллям здобувачів освіти 1-11 класів, протягом вересня було зібрано монети номіналом 25 копійок, які здали до найближчого відділення банку-партнера, і вже банк перерахував ці кошти (1322 монети номіналом 25 копійок) на рахунок фонду «Таблеточки».

 

Ця акція – чудовий привід поговорити з дітьми про те, що в житті бувають різні ситуації, що є ті, кому ми можемо допомагати легко і швидко.

 

За участь у благодійній акції усіх причетних учасників освітнього процесу нехворощанського навчального закладу нагороджено грамотою.

 

«Творімо добро й надалі, адже людина починається з добра! Нехай дітки будуть здорові, і біда усіх оминає стороною» - підсумували своє повідомлення про нагороду адміністратори сторінки у Фейсбуці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь