A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ДОРОГА ВЖЕ Є!

Дата: 24.11.2021 17:53
Кількість переглядів: 233

Фото без описуЩе кілька місяців тому в це мало хто вірив, а зараз можемо упевнено сказати: завершується капітальний ремонт відрізку дороги Т1734 у межах від Соколової Балки до Нехворощі протяжністю 8 км, який почали 11 жовтня. За цей час підрядник підготував покриття та зміцнив шар основи за технологією холодного ресайклінгу. Потім уклав два шари асфальтобетону – нижній та верхній. Проєктна вартість цих робіт склала 106 млн. грн.

 

Сьогодні керівник громади Віктор ДУБОВИЧ із заступницями Ольгою ХОМЕНКО і Зоєю КОРОЛЕНКО спілкувалися з робітниками та виконробом, цікавилися термінами завершення робіт.

 

Отже, нова дорога вже є. Цієї події всі чекали давно. Тож керівництво нашої громади, а з ним і всі автомобілісти, хто користується цією ділянкою дороги, висловлюють щиру подяку директору ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексію Ігоровичу БАСАНУ, голові Полтавської обласної державної адміністрації Олегу Васильовичу СИНЄГУБОВУ та його першому заступнику Дмитру Сергійовичу ЛУНІНУ за сприяння в тому, аби цей відрізок шляху нарешті набув цивілізованого вигляду. А робітникам та виконробам будівельної бригади – за старанність.

 

Олексій Басан Олег Синєгубов Dmytro Lunin


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь