A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СЕРЕД ПРОЄКТІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ Є І НАШ !

Дата: 26.11.2021 21:08
Кількість переглядів: 283

23 листопада відбулося засідання ради обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області, заснованого обласною радою з метою підвищення спроможності органів місцевого самоврядування Полтавщини у розв’язанні актуальних питань розвитку територій, поширення досвіду реалізації проєктів-переможців конкурсу.

 

Фото без описуУ засіданні, яке вів голова обласної ради, голова ради конкурсу Олександр БІЛЕНЬКИЙ, взяли участь члени експертної групи, а також представники органів місцевого самоврядування області – автори проєктів.
Після інформації про результати роботи експертної групи, яка перевірила проєкти на відповідність Положенню про конкурс та Методичним рекомендаціям, відбулася презентація 37 проєктних ініціатив місцевого розвитку, поданих на конкурс у 2021 році. З них 36 проєктів здобули перемогу. Серед них – і проєкт нашої громади «Придбання спеціальної техніки для ремонту доріг комунальної власності Нехворощанської СТГ», який написала і захищала перед присутніми заступниця голови нашої громади Ольга ХОМЕНКО. Йдеться про придбання нової комунальної техніки для вирішення у громаді актуальної проблеми – поліпшення стану автомобільних доріг місцевого значення та вулиць наших сіл завдяки своєчасному проведенню поточних (ямкових) ремонтів дорожнього покриття.

 

Загальна вартість проєкту 1 млн. 366 тис. грн., з них 600 тис. – з обласного бюджету. На цю суму буде придбано регенератор/рециклер асфальту, міні-гудронатор, нагрівач асфальту і каток.
Серед учасників засідання був присутній голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь