A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВАЖЛИВО ! ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

Дата: 26.11.2021 21:10
Кількість переглядів: 305

Фото без описуШановні жителі Нехворощанщини!
На сьогодні на території колишнього Новосанжарського району 260 лабораторно встановлених випадків захворювань на коронавірус, серед яких – 69 дітей!

 

28 людей перебувають у районній лікарні під апаратом штучної вентиляції легень (ШВЛ), з них шестеро – з нашої громади. Усі вони НЕ БУЛИ ВАКЦИНОВАНІ. І це лише лабораторно підтверджені випадки, насправді ж хворих може бути значно більше, бо люди не завжди звертаються за допомогою до лікарів, особливо коли на початковій стадії хвороба проходить у легкій формі.

 

Тому вкотре прошу кожного з Вас бути обачними, не ігнорувати загрозу захворювання на COVID-19, берегти себе. Дуже прошу всіх максимально уникати скупчення людей, у громадських місцях суворо дотримуватися карантинних вимог, одягати захисну маску. Багато тих, хто досить іронічно ставився до подібних прохань, тепер ведуть боротьбу з хворобою. Більшість з них – це люди похилого віку.

 

Пам’ятаймо, що найбільш дієвим способом захистити себе від підступної хвороби є ЩЕПЛЕННЯ. Воно хоч і не дає повної гарантії, що Ви не захворієте на COVID, але ГАРАНТУЄ, що цю хворобу Ви перенесе набагато легше, ніж без вакцини.

 

Зробити щеплення – це безкоштовна і безболісна процедура. Тому шановні земляки! Звертаюсь до кожного з Вас із проханням пам’ятати, що здоров’я – то найцінніше, що кожному з нас дала природа, від чого напряму залежить життя загалом і його якість зокрема. Бо ми не можемо насолоджуватися життям, коли хворіємо.

 

Сьогодні медики Нехворощанської амбулаторії пропонують на вибір три види вакцин: Коронавак (CoronaVac), АстраЗенеку (AstraZeneca) та Пфайзер (BioNTech/Pfizer).

 

Щеплення можна зробити кожного робочого дня з 8-ї до 14-ї години.

 

Щеплення АстраЗенекою проводиться за умови десяти чоловік одночасно, а Пфайзером – шести чоловік (це зумовлено тим, що ампули з цими препаратами розраховані на відповідну кількість доз).

 

Скористайтеся цією нагодою! Не зволікайте, доки підступна хвороба не підійшла невідворотно близько. З усією відповідальністю поставтеся до свого здоров’я! Бережіть себе і своїх рідних!

 

З повагою – голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь