Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 21.12.2021 22:34
Кількість переглядів: 336

Фото без описуСьогодні у кабінеті голови громади Віктора ДУБОВИЧА відбулося засідання виконавчого комітету, члени якого розглянули п’ятнадцять питань. Зокрема, про тимчасову заборону використання піротехнічних засобів на території громади, що діятиме до 15 січня (інформувала заступниця голови Зоя КОРОЛЕНКО). Присутні погодилися з тим, що належить заборонити використання петард, хлопавок, феєрверків, тощо, у зв’язку з проведенням ООС на Сході країни. Така рекомендація керівництву громади надійшла від Управління національної поліції.

 

Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна інформувала начальниця відділу архітектури Інна ЧЕРНУХА. Серед інших розглянутих питань – про постановку на облік дитини, позбавленої батьківського піклування (інформувала спеціалістка з питань захисту прав дітей Анастасія ЖОРНЯК); затвердили календар засідань та плани роботи виконкому й апарату сільської ради на наступний рік і так само – графіки роботи закладів культури та бібліотек (інформувала заступниця голови Ольга ХОМЕНКО). Говорилося конкретно про Маячківський БК, який з наступного року працюватиме щоп’ятниці до 24 години для проведення молодіжних дискотек, у вівторок – до 20-ї години для любителів настільного тенісу.

 

До всього члени виконкому затвердили інструкцію ведення діловодства у сільраді; внесли зміни до переліку адміністративних послуг, що надаються нашим ЦНАПом, а також від спеціалістки з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб Лариси АНДРІШКО заслухали про стан військово-облікової роботи на території громади.

 

Насамкінець В.Дубович інформував, що до кінця року повинні завершити капітальний ремонт (утеплення) фасаду приміщення Соколовобалківського дитсадка «Берізка», а фарбувати будуть вже навесні, після настання тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь