A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗРОБІТЬ СВОЄ СВЯТО БЕЗПЕЧНИМ!

Дата: 28.12.2021 19:25
Кількість переглядів: 212

Шановні жителі нашої громади та її гості! Нагадуємо Вам, що відповідно до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 21 грудня 2021 року, прийнятого на звернення Новосанжарського відділення поліції, до 15 січня 2022 року використання піротехнічних засобів (петард, салютів, феєрверків, хлопавок, тощо) ЗАБОРОНЕНО.

 

Просимо з розумінням сприйняти цю заборону, пов’язану з війною на Сході нашої країни. Бо в цей час використання вибухових пристроїв є неповагою до людей, які пройшли цю війну і які захищають Україну під час цих же Новорічно-Різдвяних свят.

 

Крім того, побутові петарди і хлопавки дуже часто призводять до трагічних наслідків через невміле їх використання, недотримання правил безпеки чи купівлю неліцензованої продукції не в спеціалізованих магазинах.

 

Закликаємо Вас утриматися від такої сумнівної і часом недешевої розваги, як салюти, які можуть закінчитися нещастям. Також просимо не використовувати у закритих приміщеннях свічки, бенгальські вогні та хлопавки, від яких можуть загорітися легкозаймисті предмети.

 

Пам’ятайте, Ваше благополуччя – у ваших руках! Тож зробіть своє свято безпечним! І хай Новорічно-Різдвяні свята будуть для кожного з вас тільки радісними!

 

З повагою – виконавчий комітет сільської ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь