A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

В цю січневу пору активно святкували Водохрещу не тільки нехворощани, а й жителі сусідніх сіл.

Дата: 19.01.2022 22:32
Кількість переглядів: 198

Фото без описуВ цю січневу пору активно святкували Водохрещу не тільки нехворощани, а й жителі сусідніх сіл.
 
У Маячці про йорданську купіль подбали водій виконкому Сергій ЗАЇКА, працівниця благоустрою Наталія ВАЛЯВСЬКА, техпрацівниця СБК Тетяна ВАЛЯВСЬКА та постійний помічник в організації сільських масових заходів Володимир САДОВИЙ. Вони підготували територію і прикрасили її соснами, вирубали ополонку, встановили дерев’яний хрест, заготовили дрова для вогнища, біля якого можна було зігрітися. А Ірина ШЕЛЕМБА з учасницями ансамблю «Маків цвіт» Ольгою МИКИТЕНКО, Світланою ТАРАСЕНКО та Марією ЧОКИРЛАН приготували на відкритому вогні глінтвейн і трав’яний чай, якими пригощали учасників свята. Крім того, підготували невелику музичну програму.

 

Подібним чином святкували і в Лівенському, де біля купальської ополонки також були і чай, і гарячий глінтвейн. Про святкування тут подбав депутат СТГ Віктор САКЕВИЧ, а допомагали йому бібліотекарка Світлана ЗАВЕЗЬОН та працівники благоустрою Денис БАРАНОВСЬКИЙ і Владислав ГОЛОБОРОДЬКО.

 

В обох селах присутніх вітав заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН, бажаючи миру в Україні та здоров'я кожному жителю громади. А урочисті Богослужіння провів настоятель Маячківської свято-Миколаївської церкви Микола ОПАЦЬКИЙ, який теж звернувся до присутніх з вітальним словом та окропив усіх свяченою водою.

 

Святкову службу він провів і в селі Шедієве, де люди 18 січня зібралися біля сільської криниці. Там односельців привітали адміністраторка відділу ЦНАПу виконкому СТГ Марина РОМАНЕНКО та працівниці сільського клубу.
Учасники святкувань дякували представникам керівництва громади за організацію заходів, а Миколі Івановичу ОПАЦЬКОМУ – за щире вітальне слово і можливість освятити воду в цей святковий день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь