A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

Дата: 27.01.2022 22:46
Кількість переглядів: 132

Фото без описуВперше понад 32 тисячі випадків за добу!
В Україні рекордна кількість інфікованих COVID-19 з початку пандемії.
Минулої доби коронавірус в Україні виявили у 32 393 людей, з них 4847 дітей та 797 медпрацівників. Про це свідчать дані МОЗ станом на сьогоднішній ранок, 27 січня.

 

Це рекордна кількість нових випадків зараження від початку пандемії. Попереднє найбільше значення було встановлено 4 листопада, тоді захворіло 27 377 осіб.
Зафіксовано упродовж 26 січня 154 летальні випадки, 5237 пацієнтів одужали, госпіталізовано 3 016 осіб із підтвердженими та підозрілими випадками.
Втім, як заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін, і це ще не межа. В лютому в Україні можуть фіксувати до 60 тисяч інфікованих коронавірусом на добу.
Цього разу епіцентр спалаху — західні регіони. Найскладніша епідситуація — в Івано-Франківській області. Негативна динаміка також спостерігається у Чернівецькій, Львівській і Тернопільській.
У Полтавській області за добу зафіксували 903 випадки інфікування СOVID-19, у тім числі 15 – на території колишнього Новосанжарського району.
Тим часом Міністерство освіти і науки України надіслало засновникам і керівникам закладів освіти рекомендаційні листи з пропозицією організувати освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів із використанням технологій дистанційного навчання щонайменше протягом двох тижнів.
За увесь період пандемії коронавірус на Полтавщині підтвердили у 149 694 людей. Одужали за увесь час 138 656 людини, а летальних випадків — 3 942 (вісім нових). Нині від COVID-19 продовжують лікування 7 096 жителів регіону.
Медики закликають берегти себе, дотримуватись усіх карантинних вимог!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь