A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

Дата: 05.02.2022 21:04
Кількість переглядів: 127

Фото без описуЗа добу в Україні зафіксували 42 тисячі 533 інфікованих COVID-19, з них дітей – 4 268, медпрацівників – 920. Про це повідомляє МОЗ України.

 

Також за минулу добу в Україні госпіталізовано 3918 осіб, одужало 9628 осіб, померли від коронавірусу 185.
Найбільша кількість випадків хвороби за добу підтверджена у Львівській (3890), Одеській (3874) областях та в місті Києві (3173).

 

У Полтавській області за вчорашню добу зафіксовано 1171 новий випадок захворювань. Також зареєстровано 5 летальних випадків.

 

На території колишнього Новосанжарського району виявлено 12 нових захворювань.
Тим часом Кабінет Міністрів України ухвалив Національний план вакцинопрофілактики хвороби COVID-19 на 2022 рік. Відповідний проєкт розпорядження прийняли під час засідання Уряду 2 лютого.

 

«У цьому році ми будемо і далі нарощувати темпи щеплень, і для цього в нас вже є 100% забезпечення вакцинами, жодних перебоїв не буде, це гарантуємо. Для захисту населення ми використовуємо всі наявні ресурси – і можливості державного бюджету, а також продовжуємо нашу співпрацю з ініціативою COVAX. Серед важливого і те, що у Нацплані з’явилась норма, яка передбачає затвердження регіональних планів з вакцинації на 2022 рік» – зазначив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

 

Національний план вакцинації передбачає, що загальна стратегія вакцинації проти COVID-19 буде полягати у ревакцинації бустерною дозою тих, хто вже отримав базовий курс щеплення в 2021 році, та вакцинації тих, хто не отримав жодної дози. Додатково впродовж 2022 року планується охопити щепленнями дітей та підлітків віком від 12 до 18 років.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь