A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

УВАГА! НАПОВНЮЄМО РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 10.02.2022 19:20
Кількість переглядів: 230

Фото без описуХочете отримати довідку про реєстрацію місця проживання протягом кількох хвилин, без черг? Внесіть свої дані до реєстру територіальної громади!

 

Реєстр територіальної громади — це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Якщо простіше, це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.

 

У Нехворощанській громаді формування та ведення реєстру здійснюється програмними засобами відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби з доступом через офіційний веб-сайт ДМС.

 

Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі. Проте, залишається відсоток жителів громади, дані яких змінились, але інформація в реєстрі залишилась попередньою.

 

Звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в територіальні громаді майже відсутні.

 

У зв’язку з вищевикладеним, рекомендуємо звернутися до Центру надання адміністративних послуг Нехворощанської селищної ради для внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади.

 

При собі слід мати такі документи: паспорт, ідентифікаційний код, для неповнолітніх дітей – свідоцтво про народження та документ про реєстрацію місця проживання дитини, документи про право власності на житло.
Жителям села Нехвороща слід звертатися у сільську раду до спеціалістки з питань реєстрації місця проживання фізичних осіб Лариси Олександрівни АНДРІШКО

 

Жителям Соколової Балки, Андріївки та Світлівщини – до Ірини Юріївни СОРОКОВОЇ
Жителям Шедієвого та Бурт – до Марини Олександрівни РОМАНЕНКО
Жителям Лівенського, Маячки, Губарівки і Рекунівки – до Людмили Анатоліївни ЗАЇКИ.
МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь