Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав у Нехворощі біля пам’ятника Слави зібралися воїни-інтернаціоналісти, зокрема учасники жорстокого збройного конфлікту в Афганістані.

Дата: 15.02.2022 18:20
Кількість переглядів: 302

Фото без описуСьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав у Нехворощі біля пам’ятника Слави зібралися воїни-інтернаціоналісти, зокрема учасники жорстокого збройного конфлікту в Афганістані. Разом із заступницями голови СТГ Ольгою ХОМЕНКО та Зоєю КОРОЛЕНКО, а також із працівниками виконавчого комітету вони поклали квіти до підніжжя бронзового солдата, що нині уособлює не тільки вічну пам’ять за загиблими у період Другої світової, а й мужність пізніших поколінь захисників Батьківщини.

 

Затим в Будинку культури відбувся концерт на честь «винуватців торжества». Усі пісні, що звучали зі сцени, нагадували війну в Афгані. Підсилював ті спогади і відеосупровід, спеціально підібраний до кожної пісні.

 

Ігор МАЛИК, Владислав ДІДЕНКО, Сергій КАРЮК, Людмила ДІДЕНКО, Ігор та Світлана НАГОРНІ – виступ кожного з цих виконавців завершувався вдячними аплодисментами глядачів. Як і вітальне слово Зої КОРОЛЕНКО, яка від імені голови громади, виконкому та депутатського корпусу привітала присутніх і подякувала вже сивочолим ветеранам-«афганцям» за мужність і витримку, за молодість, якої торкнулася справжня війна…

 

Ведучі Владислав ПРИЛІПКО і Наташа СУШКО поіменно назвали жителів нашої громади, яким випало у молоді роки ризикувати життям на чужині. Не забули згадати і тих, хто не дожив до цьогорічного свята. Це Юрій Олександрович ЛОБАЧ, Сергій Якович ЯЛОВЕГА та Юрій Олексійович СОРОКА.

 

З вітальним словом звернувся до побратимів воїн-інтернаціоналіст Сергій БРОВКО.

 

Дуже зворушливим і символічним видався «Афганський вальс» у виконанні танцювальної групи «Дивоцвіт». А завершив концерт виступ чоловічого ансамблю «Джерело», який виконав фінальну пісню «Синева».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь