Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав у Нехворощі біля пам’ятника Слави зібралися воїни-інтернаціоналісти, зокрема учасники жорстокого збройного конфлікту в Афганістані.

Дата: 15.02.2022 18:20
Кількість переглядів: 294

Фото без описуСьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав у Нехворощі біля пам’ятника Слави зібралися воїни-інтернаціоналісти, зокрема учасники жорстокого збройного конфлікту в Афганістані. Разом із заступницями голови СТГ Ольгою ХОМЕНКО та Зоєю КОРОЛЕНКО, а також із працівниками виконавчого комітету вони поклали квіти до підніжжя бронзового солдата, що нині уособлює не тільки вічну пам’ять за загиблими у період Другої світової, а й мужність пізніших поколінь захисників Батьківщини.

 

Затим в Будинку культури відбувся концерт на честь «винуватців торжества». Усі пісні, що звучали зі сцени, нагадували війну в Афгані. Підсилював ті спогади і відеосупровід, спеціально підібраний до кожної пісні.

 

Ігор МАЛИК, Владислав ДІДЕНКО, Сергій КАРЮК, Людмила ДІДЕНКО, Ігор та Світлана НАГОРНІ – виступ кожного з цих виконавців завершувався вдячними аплодисментами глядачів. Як і вітальне слово Зої КОРОЛЕНКО, яка від імені голови громади, виконкому та депутатського корпусу привітала присутніх і подякувала вже сивочолим ветеранам-«афганцям» за мужність і витримку, за молодість, якої торкнулася справжня війна…

 

Ведучі Владислав ПРИЛІПКО і Наташа СУШКО поіменно назвали жителів нашої громади, яким випало у молоді роки ризикувати життям на чужині. Не забули згадати і тих, хто не дожив до цьогорічного свята. Це Юрій Олександрович ЛОБАЧ, Сергій Якович ЯЛОВЕГА та Юрій Олексійович СОРОКА.

 

З вітальним словом звернувся до побратимів воїн-інтернаціоналіст Сергій БРОВКО.

 

Дуже зворушливим і символічним видався «Афганський вальс» у виконанні танцювальної групи «Дивоцвіт». А завершив концерт виступ чоловічого ансамблю «Джерело», який виконав фінальну пісню «Синева».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь