Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІКТОР ЛИСАК: ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В ШКОЛАХ ДАЛО ЗМОГУ ЗМЕНШИТИ КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ COVID-19 СЕРЕД ДИТЯЧОГО НАСЕЛЕННЯ

Дата: 15.02.2022 18:23
Кількість переглядів: 316

Віктор Лисак: Дистанційне навчання в школах дало змогу зменшити кількість хворих COVID-19 серед дитячого населення

 

14 лютого на апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації обговорили питання запобігання поширенню COVID-19. Директор Департаменту охорони здоров’я ПОДА Віктор Лисак описав загальну ситуацію захворюваності на коронавірус в регіоні.

«Ситуація залишається складною, але радує, що Полтавщина продовжує залишатися в «жовтій» зоні карантину, – розповів Віктор Лисак. – Минулий тиждень за кількістю виявлення нових випадків був рекордним для області, від 1400 до 1523 осіб щодоби отримували підтверджені тести. 4 лабораторії області працюють напружено, виконують до 3 тисяч ПЛР аналізів щодня».

Дистанційне навчання в школах дало змогу зменшити кількість хворих серед дитячого населення, повідомив Віктор Лисак. Нині в області активно хворіє 1743 дитини.

Госпіталізація хворих коронавірусом залишається на рівні 30,1%. Серед 726 осіб, що потрапили в лікарні з підтвердженим діагнозом, 41 людина знаходиться в реанімації, 38 підключені до апаратів ШВЛ.

В області триває вакцинальна кампанія. Уже 59,7 % дорослого населення отримали одну дозу вакцини від коронавірусу, 56,6% – щеплені повністю. 33 тисячі жителів Полтавської області в цьому році вакцинувалися бустерною дозою.

Віктор Лисак назвав кілька громад у кожному районі, де населення щеплюється найгірше, – Драбинівська, Мартинівська, Нехворощанська, Скороходівська, Пришибська, Чорнухинська, Заводська та Комишнянська громади. У них вакциновано від 26 до 39% населення.

Фото без опису

https://poltava-rda.gov.ua/news/1644842916


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь