Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВІКТОР ЛИСАК: ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В ШКОЛАХ ДАЛО ЗМОГУ ЗМЕНШИТИ КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ COVID-19 СЕРЕД ДИТЯЧОГО НАСЕЛЕННЯ

Дата: 15.02.2022 18:23
Кількість переглядів: 306

Віктор Лисак: Дистанційне навчання в школах дало змогу зменшити кількість хворих COVID-19 серед дитячого населення

 

14 лютого на апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації обговорили питання запобігання поширенню COVID-19. Директор Департаменту охорони здоров’я ПОДА Віктор Лисак описав загальну ситуацію захворюваності на коронавірус в регіоні.

«Ситуація залишається складною, але радує, що Полтавщина продовжує залишатися в «жовтій» зоні карантину, – розповів Віктор Лисак. – Минулий тиждень за кількістю виявлення нових випадків був рекордним для області, від 1400 до 1523 осіб щодоби отримували підтверджені тести. 4 лабораторії області працюють напружено, виконують до 3 тисяч ПЛР аналізів щодня».

Дистанційне навчання в школах дало змогу зменшити кількість хворих серед дитячого населення, повідомив Віктор Лисак. Нині в області активно хворіє 1743 дитини.

Госпіталізація хворих коронавірусом залишається на рівні 30,1%. Серед 726 осіб, що потрапили в лікарні з підтвердженим діагнозом, 41 людина знаходиться в реанімації, 38 підключені до апаратів ШВЛ.

В області триває вакцинальна кампанія. Уже 59,7 % дорослого населення отримали одну дозу вакцини від коронавірусу, 56,6% – щеплені повністю. 33 тисячі жителів Полтавської області в цьому році вакцинувалися бустерною дозою.

Віктор Лисак назвав кілька громад у кожному районі, де населення щеплюється найгірше, – Драбинівська, Мартинівська, Нехворощанська, Скороходівська, Пришибська, Чорнухинська, Заводська та Комишнянська громади. У них вакциновано від 26 до 39% населення.

Фото без опису

https://poltava-rda.gov.ua/news/1644842916


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь