Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

16 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2022 10:06
Кількість переглядів: 330

Фото без описуПрезидент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання. Як передає Укрінформ, відповідний указ №53/2022 опублікований на сайті глави держави.

 

«З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість постановляю оголосити 16 лютого 2022 року Днем єднання», - ідеться в документі.

 

Відповідно до указу, сьогодні буде піднятий Державний прапор України на державних та комунальних будинках і спорудах в усіх населених пунктах, о 10:00 виконано Державний Гімн України та проведено закордонними дипломатичними установами України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України.

 

Сьогодні, в умовах зовнішньої загрози, ми повинні пам’ятати, що сила України не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас. Разом ми здатні захистити Україну, нашу свободу, незалежність та гідність.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь