Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВАЖЛИВО !!! ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ

Дата: 27.02.2022 22:46
Кількість переглядів: 158

Фото без описуШановні жителі нашої громади! Прошу уважно прочитати це звернення.

 

Ще раз звертаюся до кожного з вас із великим проханням не піддаватися панічним настроям, НЕ ВІРИТИ ЧУТКАМ, які можуть стати нашим другим ворогом, і не менш головне – не вдаватися до самодіяльних вчинків, які часто є необдуманими і сіють серед оточуючих паніку та хаос.

 

Звертаю вашу увагу, що нині окупаційні війська знаходяться щонайменше за 130 км від нашої громади. Щодо бомбардувань з повітря, то вони малоймовірні, оскільки зброя ворога сьогодні націлена на ті міста й містечка, де розміщені стратегічно важливі об’єкти – склади, військові частини, аеродроми, тощо. Отже, на даний час наша громада не перебуває під загрозою військових дій.

 

У цей період на рівні області, району та громади є відповідальні особи, які безперервно моніторять ситуацію та координують всі наші дії. Повірте, що ми із заступниками працюємо в режимі 24/7 і постійно відстежуємо все, що діється у громаді та навколо неї, приймаємо з обласного центру важливі повідомлення та накази, як діяти на даний момент. Крім того, у нічний час в кожному селі ведуть патрулювання групи добровільних дружин. Тому ще раз прошу: не вдавайтесь до самодіяльності і не спонукайте до панічних вчинків своїх родичів та сусідів, нам у цій ситуації можуть допомогти тільки злагодженість у чітко спланованих та обдуманих діях. Страх, паніка, чутки та припущення – не наші помічники!

 

Повідомляю вам, що на даний момент я очолюю штаб з охорони правопорядку на території громади. Мені першому негайно надходять повідомлення з офіційних джерел про ситуацію в регіоні. Тож у випадку можливих загроз та в разі надходження відповідних повідомлень ми НЕВІДКЛАДНО будемо сповіщати вас про них всіма можливими засобами.

 

На жаль, у наших селах немає звукових сирен, які сповіщають про повітряну тривогу, немає дротового радіо. Однак є сучасні засоби зв’язку – Інтернет і телефони. Важливо створити групи односельців, жителів вулиць чи багатоквартирних будинків, аби оперативно сповіщати один одного про РЕАЛЬНУ небезпеку. Слідкуйте за повідомленнями на цій сторінці і ДОВІРЯЙТЕ ТІЛЬКИ ОФІЦІЙНІЙ ІНФОРМАЦІЇ! Це дуже важливо!

 

Також у випадку наближення небезпеки, запримітивши щось підозріле чи з інших СУТТЄВИХ ПИТАНЬ, що стосуються нинішньої ситуації, можете телефонувати за номерами:

 

ДУБОВИЧ Віктор Олександрович: 050-578-41-65
ХОМЕНКО Ольга Станіславівна: 066-149-33-01
КОРОЛЕНКО Зоя Петрівна: 095-764-25-54
ЗАВЕЗЬОН Микола Анатолійович: 099-205-46-35
КАЛІНІЧЕНКО Світлана Миколаївна: 050-192-12-49
ЗІНЧЕНКО Олександр Вікторович (прес-служба СТГ): 095-463-36-33

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь